Oudercomité

Het oudercomité bestaat uit een enthousiaste groep ouders.  Ons doel is de school steunen, zodat het ook rechtstreeks ten goede komt van onze kinderen die er schoollopen.

Het oudercomité voorziet onder andere financiële tussenkomsten voor:

• Verschillende schooluitstappen (oa ook de Durbuy-week voor 5de en 6de leerjaar)
  • Wat extra hulp voor de Sint en zijn Pieten
  • Bijdragen in aanbouw en renovatiewerken aan het speelplein, de kinderopvang, de zolder,…

De middelen hiervoor worden vooral gehaald uit de taartenslag en het schoolfeest.

Ons oudercomité is goed georganiseerd in een vaste structuur:

• Hoofdgroep : 6 vergaderingen per jaar met alle leden
  • Werkgroep Taartenslag (coördinator Wouter Helewaut)
  • Werkgroep Receptie 1ste communie en Afscheid BBQ 6de leerjaar (coördinator Carol Desplenter)
  • Werkgroep Sinterklaas (coördinator Leen Gesquiere)
  • Werkgroep Schoolfeest

Elke werkgroep werkt volgens een vast draaiboek en doet de voorbereiding in aparte vergaderingen : daarvoor zoeken we dus nog steeds ouders die willen meehelpen !

Voel je je geroepen om een helpende hand te bieden voor 1 of alle activiteiten, neem dan graag contact op met de werkgroep, z’n coördinator of met voorzitter Goedele Vanholme (0475/914891).

Interesse voor het oudercomité? Neem contact op met de voorzitter:

Goedele Vanholme
Moeskroenstraat 690 - 8930 Rekkem

Wij, directeur, leerkrachten en kinderen zijn bij voorbaat dankbaar voor de vele uurtjes die deze mensen op school zullen doorbrengen en dit allemaal voor het welzijn van ‘Ons Kasteeltje’

Dagindeling

• 07.00 : Begin van de kinderopvang
  • 08.20 : Poort open
  • 08.35 : Aanvang van de lessen
  • 11.45 : Einde voormiddag
    Slaapklasje voor de kleinsten
  • 13.00 : Poort open
  • 13.15 : Aanvang van de lessen