Uncategorised

Bent u al ouder van onze school ? Broers en zussen krijgen voorrang op nieuwe inschrijvingen.
De inschrijving van uw peuter kan tussen 8 februari tot 28 februari.
Neem contact op met de school op het nummer 056/413593 of stuur een mail via Smartschool naar Evelyne Butaye.
Graag tot binnenkort.

Nieuwsbrieven COVID19

 
foto's klasdoorbrekend september-december 2018  sportdag lagere afdeling
 

 
   
   
   

 

 
 

 

Woordje van de directeur:

U komt terecht in een school waar vooral de onderwijskwaliteit hoog aangeschreven staat.

In een sfeer van warmte en geborgenheid heten wij de kinderen en u als (groot)ouder hartelijk welkom. Het welbevinden vormt een zeer belangrijk uitgangspunt om dag in dag uit met uw kind aan de slag te gaan en een zeer leuke schooltijd te beleven.

Creativiteit vormt de rode draad doorheen het schoolgebeuren. Voor elk probleem bestaat een oplossing. Kinderen worden aangemoedigd zelf op ontdekking te gaan en te komen tot zelfstandig werken en probleemoplossend denken. We spelen in op ieder zijn talenten.

Dagdagelijks samenleven en samenwerken in een groene omgeving vormt een pure inspiratiebron. In onze schooltuin kunnen de kinderen voluit spelen en ontspannen. Met een bezoek aan onze educatieve biologische tuin brengen we letterlijk de natuur binnen in de klassen. De leerlingen leren zorgzaam omgaan met onze dieren. Dit maakt dat alle kinderen, jong en oud, volop het buitenleven kunnen ervaren en beleven.

Mevrouw Anne

Locatie

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/4/f/f/vbsrekkem.be/httpd.www/onskasteeltje/modules/mod_bt_googlemaps/tmpl/default.php on line 78

Log in